Geen producten (0)

Over ons

LabelPL is een (kleine) winkel in Driebergen. Meer dan 100 jaar ondernemers bloed stroomt door de aderen van de eigenaren. De bet- overgrootvader van Patty-Lou ging met de hondekar vol met manufacturen langs alle grote buitenhuizen rondom Driebergen. Op een advertentie uit de krant van 1931 werd al de veelzijdigheid van de artikelen uit hun winkel vermeld. Nu bijna 90 jaar later vindt u in deze winkel weer een veelzijdigheid aan producten. Iedere week gaat het team van LabelPL op inkoop en komen dan weer met nieuwe items terug.

Een onderdeel van LabelPL is  "Engelen bestaan" en "Engeltjes bestaan" . Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk en waardevolle relaties zijn. Iemand een "engeltje" sturen staat gelijk aan iemand "een hart onder de riem geven".

Wij hebben daarom een (groeiende) collectie engeltjes die u kunt bestellen of bij iemand laten bezorgen. Zo kunt u die ander laten weten dat u aan hem/haar denkt. Engeltjes horen niet alleen bij kerst, juist op zo veel andere momenten kunnen ze voor iemand van grote waarde zijn.

In de winkel in Driebergen bent u van harte welkom tijdens de winkel openingstijden:

woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur 

LabelPL is gevestigd op de Traaij 41, 3971GC Driebergen-Rijsenburg

De webshop is een kleine uitgave van de winkel. Op de webshop zult u ook iedere week weer nieuwe artikelen aantreffen. Heeft u vragen of zoekt u iets bijzonders dan kunt u altijd contact op nemen met het team van LabelPL.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, in de winkel en op deze webshop.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Hartelijke groet, Geo en Patty-Lou