Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

EHE003 engeltje lapis lazuli

€ 2,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Klein beschermengeltje lapis lazuli.

Leuk om cadeau te geven, en leuk om te krijgen.

Op het bijgeleverde kaartje staat de volgende tekst:

"Vertrouw op jouw beschermengelen.

Ze zijn overal in het dagelijkse leven

en zullen je wat extra geluk brengen

op de meest onverwachte momenten."

De kleur van het koordje kan afwijken met de foto.

 

Lapis lazuli:

Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

lapis lazulli hoort bij het 6de chakra

Voorhoofd- of derde oog chakra (Ajna)

Het zesde Chakra heeft de kleur indigo. Het heeft deze kleur omdat dit een menging is van het oranje en het blauwe Chakra. Indigo staat voor intuïtie, loslaten, kennis, controle, vaardigheid, en acceptatie.

Chakra nummer 6 staat voor bewustzijn en oplettendheid. Inzicht, intuïtie, wijsheid en visualisatie zijn belangrijke aspecten van het zesde Chakra. ‘Ik zie’ staat centraal. Daardoor zullen de hieronder besproken gerelateerde lichaamsdelen ook geen verrassing zijn.

Het zesde Chakra wordt ook wel het derde oog genoemd.

Ook interessant